Start Concurs!

conf. univ. dr. Cristian Popa /

Proiectul european SCORE, a cărei instituție coordonatoare este Universitatea Ovidius din Constanța prin Facultatea de Educație Fizică și sport, a lansat o competiție de creație, câștigătorul urmând să fie premiat cu 250 euro și o mențiune specială pe site-ul proiectului.

Deschisă până pe data de 6 aprilie, competiția are drept temă crearea unui logo pentru evenimentul Ovidio Running in Europe!

SCORE, este un proiect realizat prin programul Erasmus + Sport 2022, ce are drept scop crearea unor strategii de dezvoltare turistică, culturală și economică între țările participante prin organizarea evenimentelor sportive,  pornind de la modelul celebrului cors italian, Ovidio Running.

Călătoria poetului latin Ovidio Nasone în Europa, în urmă cu peste 2000 de ani, este elementul istoric și cultural comun, care a adus la un loc trei țări, Italia, România și Grecia, și care, acum, devine o poveste asociată unui eveniment sportiv, creând sinergii stabile între partenerii implicați.

Lasă-te inspirat de poveste, propune un logo și încarcă-l pe link-ul atașat mai jos, unde vei găsi totodată întregul regulament și poti câștiga 250 euro!

https://www.ecos-europe.com/score-logo-contest-2/?fbclid=IwAR2oCqNVsGOz40-sd_Ykb8MNbWC7nWx6GVqI70azz3GiD0djJjEqJyanRO4

Devino parte din călătoria SCORE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.