FEFS iese la joacă!

Conf. univ. dr. Cristian Popa /

3…2…1… START! Ești student la FEFS? Dacă da, noi dăm startul la distracție, la ambiție și dârzenie, la demonstrat abilitățile fizice și motrice individuale și de echipă, start la colectat zâmbete, creat amintiri, câștigat trofee și legat prietenii! Peste doar câteva zile, deschidem listele de înscrieri pentru Cupa Studentului FEFS 2023! Handbal, Atletism, Gimnastică, Teqball, Padel, Volei, Baschet, Fotbal, Tenis, Tenis de masă, Rugby Tag, Caiac, Stand up Paddle, Șah, Fifa E-sport și Flashmob sunt competițiile la care puteți participa, și da, puteți participa la toate! Urmăriți calendarul afișat mai jos pentru a afla data competițiilor, perioada de înregistrare și persoana de contact! Cadrele didactice ale Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța organizează și arbitrează cel mai așteptat maraton de evenimente sportive din cadrul instituței, cu o durată de aproximativ două luni, dedicat exclusiv studenților FEFS!

P.S. 1. Pentru înscrierile la jocurile sportive, reprezentantul va specifica întreaga echipă. Un student se poate înscrie într-o singură echipă la fiecare disciplină.
P.S.2. Dacă sună ocupat, insistă sau trimite mesaj! Haideți să înroșim liniile telefonice ale persoanelor responsabile cu înscrierile și să le umplem mesageria!
P.S.3. Premiile sunt pregătite!
ÎMPREUNĂ SUNTEM FEFS CONSTANȚA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.