Revista Fefs Constanța și Total Fitness Gym își anunță câștigătorii

Iată-ne ajunși la finalul primul concurs dedicat studenților Facultății de Educație Fizică și Sport din Constanța, din seria de competiții virtuale, lansate pe Revista FEFS Constanța, prin intermediul cărora ne propunem promovarea cluburilor sportive și a activităților centrelor de agrement și loisir din județ.

FEFS Constanța alături de Total Fitness Gym  au ales în dimineața zilei, conform regulamentului, cei trei câștigători care vor beneficia de abonamente la sală, popularizând și încurajând astfel practicarea activităților fizice de masă.

Deși în anunțul initial am specificat că ocupanții primelor trei locuri  vor primi abonamente la Total Fitness Gym, pe perioada unei luni (locul I) , două săptămâni (locul II) și respectiv o săptămână (locul III), sponsorul acestei competiții virtuale s-a anunțat încântat de reacția promptă a studenților FEFS, schimbând imediat oferta și acordând pentru toți cei trei ocupanți ai primelor locuri câte un voucher de o lună!

Îl felicităm pe studentul Iulian Iacomi care a obținut cel mai mare număr de like-uri (208) la fotografia postată dar și pentru spiritul de colegialitate de care a dat dovadă  în această dimineață când ne-a contactat, pentru a-și exprima dorința de a preda premiul obținut de el următorului clasat, deoarece el se află deja într-un program amplu de pregătire fizică.

Sursa: Facebook Fefs

Astfel, câștigătorii sunt:

LOCUL I: Georgiana Gabriela Ioan (KMS, anul I) – 112 like-uri

Sursa: Facebook Fefs

LOCUL II: Nicoleta Voicu (KMS, anul II) – 105 like-uri

Sursa: Facebook Fefs

LOCUL III: Paula Pintilie (SPM, anul II) – 88 like-uri

Sursa: Facebook Fefs

În cel mai scurt timp  veți fi contactați de un reprezentant al FEFS Constanța pentru a intra în posesia premiilor!

Felicităm toți concurenții pentru  pasiunile și activitățile frumoase pe care le întreprindeți în timpul liber  și  vă invităm să rămâneți cu ochii pe noi, deoarece în decursul acestei luni vom lansa un nou concurs pe Revista FEFS Constanța! Împreună suntem FEFS Constanța!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.