Câștigă un abonament la Total Fitness Gym!

FEFS Constanța, lansează primul concurs dedicat studenților Facultății de Educație Fizică și Sport din Constanța, dintr-o serie de competiții virtuale, prin care își propune promovarea cluburilor sportive și a activităților centrelor de agrement si loisir din județ.

Total Fitness Gym este primul sponsor care s-a alăturat demersului nostru de popularizare și încurajare a practicării activităților fizice de masă, oferind pentru ocupanții primelor trei locuri abonamente la sală pe o perioadă de o lună, două săptămâni și respectiv o săptămână.

Când are loc concursul?

Dăm start concursului în data de 21 februarie, pe pagina de facebook facultății https://www.facebook.com/FEFSCONSTANTA/   și  încheiem competiția și anunțăm câștigătorii pe 1 martie la ora 10:00.

Cum te înscri în concurs?

  1. Dai Like la pagina facultății https://www.facebook.com/FEFSCONSTANTA/  și la pagina https://www.facebook.com/TotalFitnessDelfinariu
  2. Cauți postarea referitoare la concurs pe pagina de facebook a FEFS Constanța, încarci la rubrica comentarii o imagine cu tine în timpul unui antrenament fizic și îți rogi prietenii să îți dea like la comentariu.

Cum alegem câștigătorul?

Suntem atenți dacă ați respectat pașii indicați mai sus, iar apoi verificăm numărul de like-uri primite de voi la imaginile încărcate în rubrica comentarii. Primele trei cele mai votate fotografii vor fi premiate cu  cele trei abonamente la sala Total Fitness Gym.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.