Studenții FEFS Constanța țin crucea sus în 2024

Asist. univ. drd. Andreea Mihăescu/

Antrenați fizic și psihic excelent, studenții Facultății de Educație Fizică si Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța, au participat la tradiționala baie în ape înghețate de Bobotează, comemorând astfel botezul mântuitorului Iisus, în râul Iordan.

În cadrul slujbei de sfințire a apelor, la Medgidia, Cristian Tranulea, masterand în anul II la specializarea Sport și Performanță Motrică, vicecampion mondial la înotul în ape înghețate în anul 2023 și antrenor de înot la Clubul Axiopolis Cernavodă, a prins unica cruce aruncată în Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Foto: Alexandru Obreja

Arkadiusz- Jan Szczepanski, student în anul III la specialiazarea Educație Fizică și Sportivă – IFR, care activează ca maistru militar clasa a IV-a, scafandru în cadrul Divizionului 175 Nave Scafandri de Luptă, a prins prima din cele trei cruci aruncate în mare, în Portul Tomis de către IPS Teodosie, dovedind cât de importantă este perseverența și depășirea permanentă a nivelului de pregătire, prin faptul că s-a reîntors antrenat și cu încredere în sine la un an distanță de prima experiență.

Cu un așa început promițător de an pentru studenții FEFS  Constanța, suntem siguri de rezultate și reușite spectaculoase în 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.