FEFS iese la joacă și în 2024!

Asist. univ. drd. Andreea Mihăescu/

Colectivul Faculății de Educație Fizică și Sport a anunțat perioada de desfășurare a celui mai incitant și așteptat eveniment sportiv dedicat studenților, CUPA FEFS 2024!

Cel mai așteptat maraton de evenimente sportive din cadrul instituției, cu o durată de aproximativ două luni, dedicat exclusiv studenților FEFS începe în data de 11 aprilie, cu un campionat de volei. Urmează întrecerile de atletism, gimnastică, teqball, padel, volei, baschet, fotbal, tenis, tenis de masă, rugby tag, caiac, stand up paddle, șah și dans.

 La ediția anterioară a evenimentului sportiv și social ce are drept scop dezvoltarea abilităților fizice și motrice, promovarea lucrului în echipă, socializarea, legarea unor prietenii și crearea amintirilor, au participat peste 300 de studenți atât din cadrul studiilor de licență cât și masterat, de la toate specializările, programele cu și fără frecvență.

Pentru a putea participa în cadrul acestor întreceri, studenții trebuie să urmeze unul din programele de studii ale Facultății de Educație Fizică și Sport și să se înscrie la cadrul didactic responsabil cu desfășurarea competiției, în intervalul indicat în calendar.

Pe lângă premiile dedicate ocupanților primelor trei locuri ale podiumului, la fiecare disciplină de concurs, vor fi aplaudați la scenă deschisă în data de 24 mai și premiați cei mai înfocați și inspirați susținători, Cupa „Cea mai frumoasă galerie” fiind  acordată pe criterii de selecție precum: coregrafie, scandări, etc.

Vă așteptăm să fiți participanți sau spectatori la competițiile ce vor fi organizate și arbitrate de cadrele didactice ale Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța în perioada 11.04 – 24.05 2024.

Facultatea de Educație Fizică și Sport din Constanța mulțumește sponsorilor și partenerilor care s-au alăturat evenimentului nostru și lansează o propunere de colaborare către toate firmele constănțene care consideră că pot susține activitatea și dorința noastră de promovare a unui stil de viață sănătos prin mișcare, precum și susținerea și încurajarea viitorilor profesioniști ai domeniului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.