Studentii FEFS Constanța, practică în bazinul Clinicii Visa Med Mamaia

asist.univ.drd. Rodica CULEA /

În luna decembrie a anului 2022, 55 de studenţii aparținând Facultății de Educație Fizică și Sport de la Programul de studii de licență Kinetoterapie și Motricitate Specială – IF și Programul de studii de masterat Kinetoterapie-Recuperare și Reeducare Motrică, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, au participat în luna decembrie a anului 2022 la Wokshopul  „Terapia Acvatică, Metoda BadRagaz Ring”.

Activitatea, desfășurată în cadrul Clinicii de recuperare Visa Med Mamaia, a fost coordonată de doamna asist.univ.drd. fizioterapeut Culea Rodica și a avut drept scop familiarizarea studenților FEFS cu „Metoda BadRagaz Ring”.

 După prezentarea și explicarea modului de aplicare al acestei metode de recuperare acvatică, participanții au avut posibilitatea de a exersa procedeul în cadrul bazinului de recuperare a clinicii.

Pe parcursul desfășurării workshop-ului, studenții au avut posibilitatea de a participa activ în aplicarea exercițiilor de recuperare, exersând unul pe celălalt, atât din postura de pacient cât și de kinetoterapeut. Această experiență a oferit studenților o viziune reală despre modul în care metoda poate fi utilizată în reabilitarea pacienților.

 FEFS Constanța mulțumește Clinicii Visa Med Mamaia pentru oportunitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.