miercuri, iulie 17, 2024
Cercetare

Viitorii kinetoterapeuți, în practică la Visa Med

Asist.univ.drd. Rodica CULEA |

Studenţii Facultății de Educație Fizică și Sport specializarea Kinetoterapie din cadrul Universității „Ovidius din Constanța, fac practică la Clinica de recuperare Visa Med din Mamaia.

Clinica de recuperare Visa Med în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța prin Facultatea de Educație Fizică și Sport, oferă posibilitatea studenților de la specializarea Kinetoterapie, să își desfășoară activitatea de practică la cel mai înalt nivel de profesionalism și tehnologie de ultimă generație. Visa Med fiind clasificată drept una dintre cele mai inovative rețele de clinici de recuperare medicală din Constanța.


Clinica de recuperare Visa Med, Mamaia dispune de o bază de recuperare modernă care oferiă servicii de recuperare medicală precum: kinetoterapie, terapie acvatică, fizioterapie, masaj terapeutic și de relaxare, elongații, infiltrații, împachetări, Care Therapy, remodelare corporală.
Stagiul de practică se desfășoară în această perioadă, în cadrul clinicii de recuperare Visa Med Mamaia, sub coordonarea permanentă a doamnei asist.univ.drd. Culea Rodica, cadru didactic F.E.F.S., care asigură implicarea studenţilor în cunoaşterea aspectelor clinice, valorificarea şi aplicarea cunoştinţelor, priceperilor şi deprinderilor dobândite în cadrul disciplinelor de specializare din planul de învăţământ. Acordarea accesului la sălile de kinetoterapie, fizioterapie, a bazinului de recuperare, cât și a suportului din partea personalului medical de înaltă calificare din cadrul Clinicii de recuperare Visa Med, oferind studenților posibilitatea dezvoltării competențelor profesionale și abilităților clinice necesare în viitoarea carieră medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *