Workshop despre antrenamentul sportiv și lecția de educației fizică în context pandemic, la Universitatea Ovidius din Constanţa

Conf. univ. dr. Teodor Dragoș |

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) a Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează marţi, 14 iunie, la sediu, de la ora 11:00, workshopul Aspecte privind antrenamentul sportiv modern și lecția de educației fizică în context pandemic”.

Workshopul organizat sub patronajul Ministerului Educației – Programe extracurriculare 2022 se adresează studenților și masteranzilor FEFS și are ca scop formarea competențelor de cercetare științifică pentru consolidarea performanţelor şi creativităţii specialiştilor din Domeniul Științei Sportului și Educației Fizice.  

La eveniment s-au înscris peste 100 de participanți, prelegerile urmând a fi susținute de specialiști din domeniu precum: conf. univ. dr. Teodor Dragoș, prof. dr. Elvira Nica, prof. dr. Nicolae Forminte, prof. Cristian Cămui, prof. univ. dr. Adrian Aron și renumitul înotător în ape deschise Avram Iancu, distins de către organizaţia World Open Water Swimming Association cu titlul mondial „Performance of the Year (2021)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.