miercuri, iulie 17, 2024
Competiții

Studenții FEFS Constanța, pe podiumul Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă

Drd. Andreea Mihăescu|

Finalul săptămânii trecute, a oferit studenților Facultății de Educație Fizică și Sport din Constanța, posibilitatea de a-și etala abilitățile atletice, spiritul de echipă și concentrarea în cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului Național al Sporturilor Nautice și pe Plajă, unde s-au clasat pe plodium în competițiile de Volei, Rugby și Handbal pe plajă, dar și la întrecerea de caiac – bărbați.

Evenimetul ce a avut loc în perioada 3-5 iunie la Techirghiol, a strând peste 350 de iubitori ai mișcării în aer liber, care au participat la competiții de volei, handbal, rugby și fotbal pe plajă, trasee aplicative, caiac, stand up paddle, yachting dar și la o competiție de autocontrol. Programul a fost completat cu activități de inițiere în sporturile de apă, gimnastică pe plajă, sesiuni de masaj și petreceri pe plajă în jurul focului de tabără.

Clubul Nautic Român împreună cu Universitatea Ovidius din Constanța prin Facultatea de Educație Fizică și Sport, Primăria Orașului Techirghiol și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret din Constanța, în calitate de parteneri organizatorici au avut drept scop promovarea unui stil de viață sănătos,  a sportului de masă, a activităților nautice și a socializării prin mișcare.

Evenimentul a fost susținut de:  Asociaţia Viitorul Oraşului (VOT), Neuromotrica, Alex Badea Creative Motion, Decathlon Constanța, Crama Navigo, NovusMed, Kelme, Dorink de Sport, JTWatersoprts, Techir Cosmetics, Perutnina România, Florăria Tadima, ALaPlaya, Rumen Express, Rally & Hot, Nom Nom, Zoom Beach și Karma Fit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *