Studenți de bronz

Lect. univ. dr. Florin VOINEA |

Echipa de volei a UOC, s-a clasat pe locul al treilea la faza finală a Campionatului Național Universitar – Masculin, organizat la Timișoara.

La competiția care a avut loc în weekendul 27-29 mai, au participat 8 centre universitare de prestigiu: gazdele de la Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Politehnică din Timișoara, Universitatea Babeș Bolyai Cluj Napoca, Universitatea Tehnică din Cluj Napoca, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport București, Academia de Studii Economice din București, Universitatea Tehnică „ Gheorghe Asachi” din Iași și Universitatea Ovidius din Constanța.

Echipa Universității Ovidius din Constanța, coordonată de Lect. univ. dr. Voinea Florin și alcătuită din studenții : Gălătescu Rareș (Facultatea de Medicină), Grigore Andrei (Facultatea de Drept și Științe Administrative), Popa Eduard (Facultatea de Matematică și Informatică), Beșea Florin( Facultatea de Medicină), Ceolpan Andrei-Emanuel (Facultatea de Medicină), Pârlea Theodor Laurențiu ( Facultatea de Medicină), Gavriz George (Facultatea de Medicină), Darlaczi Ovidiu (Facultatea de Educație Fizică si Sport), Ivan Sebastian (Facultatea de Educație Fizică si Sport), a obținut medalia de broz. Pe locul al doilea s-a clasat echipa Universității Babeș Bolyai Cluj Napoca iar pe prima treapta a podiumului și campioni naționali universitari au fost gazdele de la Universitatea de Vest din Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.