miercuri, iulie 17, 2024
Agrement sportiv

Hai în echipa Element Aqua!

Cristina ȚAPU – manager Element Aqua Studio|

ELEMENT AQUA, singurul centru dedicat de aqua cycling din România creat în scop sportiv, caută  colaboratori!  Suntem în căutare de foști sportivi, instructori  sau antrenori  de fitness și înot, dispuși să lucreze atât în apă cât și pe uscat în direcțiile: inițiere în natație, gimnastică și cycling în apă.

Înființat în urmă cu 6 ani, Element Aqua Studio, a fost creat după modelele centrelor de aqua cycling din străinătate, după ce în calitate de absolventă a Facultății de Medicină am realizat importanța prevenției în vederea apariției posibelelor probleme de sănătate produse de o postură deficitară, suprasolicitare a diferitelor grupe musculare, articulații și chiar probleme la nivel osos, am decis să  lucrez în această direcție punând în prim plan beneficiile mișcării în apă.

Element Aqua Studio

Conceptul nou în Județul Constanța s-a bucurat de succes înca de la deschidere, fiind foarte bine primit si apreciat de practicanții sportului de loisir și întreținere.

Inițial activitatea studioului a fost bazată exclusiv pe orele de aqua cycling și aqua gym, în timp, la cererea clienților dezvoltând și cursuri de inițiere înot pentru copii de peste 4 ani precum și ore de educație acvatică pentru copii de până în 4 ani.

Orice tip de mișcare este benefică organismului și este foarte importantă pentru un stil de viață sanatos, însă dacă aș face un top al mediilor în care aș alege să fac mișcare, apa ar ocupa prima poziție și spun asta pentru că:

  • numărul de calorii arse în cadrul unei ședințe este de până la 800 ( în funcție de intensitate);
  • pulsul este mai scăzut decât la același tip de antrenament pe uscat, fapt ce ajută la eliminarea sentimentului de epuizare;
  • apa opune o rezistență uniformă antrenând toate grupele de mușchi și asigurând un „masaj” anticelulitic în același timp;
  • apa ajută la reglarea temperaturii corporale în timpul antrenamentului;
  • reduce presiunea asupra articulațiilor, îmbunătățește funcția pulmonară și pe cea circulatorie.

Practicat cu regularitate și însoțit de o alimentație echilibrată, efortul fizic în apă poate avea efecte imediate asupra greutății corporale, mobilității, masei musculare și aspectului pielii și de asemenea, produce o stare generală de bine.

Element Aqua Studio

Toate ședințele  din cadrul studioului, fie că sunt de înot sau aquacycling, fie că sunt de grup sau private, se desfășoară doar sub atenta subraveghere a de unuia din antrenorii noștrii, care coordonează, explică, execută și corectează exercițiile tuturor membrilor studioului.

Cea mai mare bucurie a noastră este ca am reușit să creăm o comunitate de oameni de toate vârstele, cu diferite ocupații și care au dezvoltat o „dependență” față de acest tip de mișcare , îmbunătățindu-și astfel calitatea vieții.

Pe toți cei care vă identificați cu bucuria practicării unei forme de mișcare în apă într-un mediu relaxant, dar într-o manieră profesionistă vă așteptăm să vă înscrieți la cursurile noastre, iar pentru cei care caută să profeseze și să evolueze în domeniul  natației și fitness-ului în apă, nu evitați să ne contactați!

Nesiți pe pagina de Facebook: Element Aqua Studio, Instagram: elementaquaconstanta, Adresa: Bld. Mamamia, nr. 281, Tel: 0748484847

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *