miercuri, iulie 17, 2024
Agrement sportiv

Studenții FEFS Constanța, au sărbătorit ziua de 1 Mai, pe apă!

Asist.univ.drd. Rodica CULEA |

Facultatea de Educație Fizică și Sport a participat pe data de 1 MAI 2022, la prima ediție a evenimentului „Mai…pe apă” organizat de Școala de Înot „Gheorghe Oancea”, Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța și sponsorii Dechatlon și Catena.

Acest eveniment sportiv a început cu Regata ambarcațiunilor de competiție și agrement fără motor, unde pasionații de sporturi nautice s-au bucurat de parada ambarcațiunilor și au putut testa echipamentele nautice. Competiția sportivă, a vizat probele sportive de kaiac, canoe, SUP (Stand Up Paddling) și canotcă, atât pentru sportivii de performanță cât și pentru amatori.

La eveniment au fost prezente mai multe cluburi sportive: C.S. Farul Constanța, L.P.S. Constanța, Champs Kaiac București, Fit&Fun București, printre care și studenții de la Universitatea Ovidius din Constanța, Facultatea de Educație Fizică și Sport, care au concurat la proba de canotcă, unde au obținut locul III și la proba de Kaiac amator, locul I.

Rezultatul probei de canotcă

Locul I – C.S. Farul Constanța

Locul II – Champs Kaiac București

Locul III – Universitatea „Ovidius” din Constanța

(Echipajul: Lector.univ.dr. Petrescu Andrei -FEFS, Cojocaru Marius -FEFS/SPM – Anul II, Cristea Victor -Facultatea de Construcții – Anul I, Cireașă Marian- FEFS/EFS – Anul I, Iacomi Iulian FEFS/M.P.S. – Anul I, Enică Sebastian FEFS/EFS – Anul II)

Rezultatul probei de Kaiac Amator

Locul I – Cojocaru Marius – Universitatea „Ovidius” din Constanța – FEFS – SPM Anul II

Locul II – Lupu Alin – Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din Constanța

Locul III – Hanu Claudiu – Catena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *