miercuri, octombrie 23, 2024
Cercetare

Specialiștii viitorului în educație fizică, sport și kinetoterapie și-au prezentat lucrările la Constanța

Conf. univ. dr. Antoanela OLTEAN |  

A V-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale Studențești „Specialiștii viitorului în educație fizică, sport și kinetoterapie vizează excelența”, a avut loc în data de 29 mai, la Constanța.

Evenimentul organizat de Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța și desfășurată sub patronajul Ministerului Educației – programe extracurriculare 2022, s-a dovedit a fi un succes în ceea ce privește calitatea lucrărilor susținute de studenți din 7 centre universitare din țară și 4 din străinătate.

Au fost recenzate numeroase lucrări, iar pentru participare, din partea Consiliului Științific au primit aprobarea 97 de lucrări, fiind prezentate și un număr de 9 postere. Ediția din acest an a avut loc la sediul FEFS Constanța, acest fapt prilejuind întâlnirea studenților din țară și congruența ideilor performante care au putut fi dezbătute la un înalt nivel științific împreună cu personalități din domeniile educație fizică, sport de performanță și kinetoterapie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *