miercuri, iulie 17, 2024
Fără categorie

Reuniunea de 10 ani

Andrada Sălcudeanu/

Într-o zi de vară, după ani, mai exact 10, are loc reuniunea studenților ce au finalizat studiile în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, Universitatea Ovidius din Constanța.
Cu entuziasm și bucurie, mobilizare și organizare impecabilă, data de 28 iunie rămâne memorabilă pentru generația 2011-2014, cât și pentru cadrele universitare ce au acceptat invitația de a fi prezente alături de foștii studenți.


Deschiderea evenimentului a avut loc în amfiteatrul facultății, iar domnul decan prof.univ.dr. Melenco Ionel însoțit de colegii săi: prof.univ. dr. Rizescu Constantin, prof. univ. dr. Ene-Voiculescu Carmen, conf. univ. dr. Popa Cristian, conf. univ. dr. Oltean Antoanela, conf. univ. dr. Popescu Răducu, lect. univ. dr. Duță Daniel și doamna secretar Dunel Simona, au transmis studenților cele mai frumoase cuvinte și amintiri legate de generația lor, ulterior stingându-se catalogul. Foștii studenți și-au prezentat în câteva cuvinte însemnătatea celor 10 ani în dezvoltarea profesională și cea personală, unii simțind nevoia de a preciza că: nu toată lumea a urmat calea sportului, dar acesta a ajutat mult în dezvoltarea personală și alegerea actualelor locuri de desfășurare a activității zilnice.
Reîntâlnirea a fost emoționantă, deoarece „ne-am întors în timp, am povestit, iar anii parcă nu au trecut peste noi”.
Studenții au depănat amintiri frumoase din anii facultății, iar împreună cu profesorii prezenți și-au amintit peripețiile stagiului de schi unde, zic ei, „s-au legat cele mai longevive prietenii”.
În râsete și aplauze, s-a încheiat prima partea a evenimentului, iar bucuria revederii a dus la o promisiune de a se organiza întâlniri anuale, urmând momente de relaxare cu delicii, bucate tradiționale și clinchet de pahare.


Cu mulțumiri și respect din partea foștilor studenți, domnilor profesori ce au contribuit la educația noastră în cei trei ani de facultate, pentru timpul petrecut alături de ei și totodată mulțumiri pentru ceea ce am devenit și am realizat în timpul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *