miercuri, iulie 17, 2024
Studenți

Student al Universităţii Ovidius din Constanța medaliat la Campionatul Național Universitar de Judo

Alexandru Matei, reprezentantul Facultății de Educație Fizică și Sport (FEFS) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Național Universitar de Judo, informează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul facultății.

Potrivit sursei citate,  la evenimentul sportiv, aflat la cea de-a 51-a ediție, care a avut loc în perioada 15-16.04.2022, la Sibiu, au participat peste 80 de studenți din 11 centre universitare: Sibiu, București, Cluj-Napoca, Iași, Bacău, Pitești, Oradea, Constanța, Timișoara, Craiova și Alba-Iulia. 

„Alexandru Matei, student în anul I la Facultatea de Educație Fizică și Sport a UOC Constanța, programul de studii Sport și Performanță Motrică şi a concurat pentru categoria 60 kg la cea de-a 51-a ediţie a Campionatului Național Universitar de Judo, organizată la  Sibiu în perioada 15-16 aprilie a. c, unde a cucerit aurul fără emoții pentru susținători și echipa tehnică.

Conform Revistei FEFS Constanța, în urmă cu doar câteva săptămâni, sportivul legitimat la C.S. Dinamo a câștigat titlul de Campion Național la categoriile de vârstă U23, U21 dar și medalia de bronz la Cupa Europeană de Juniori de la Atena”, precizează prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul facultății.

Sursa: Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *