FEFS Constanța a demarat campania de promovare a ofertei educaționale în rândul liceenilor, prima instituție vizitată fiind Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”

Conf. univ. dr. Cristian POPA/

Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța a început campania de promovare a ofertei educaționale în rândul liceenilor din Județul Constanța.
Marți, 2 aprilie 2024, a avut loc întâlnirea cadrelor didactice ale FEFS cu elevii celor cinci clase a XII-a, din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța, pe perioada căreia au fost prezentate liniile educative pentru care actualii elevi pot opta în vederea continuării studiilor, prezentarea sumară a activităților didatice și practice din timpul studiilor de licență, masterat și doctorat, direcțiile și oportunitățile de angajare la finalizarea studiilor, probele și calendarul admiterii din 2024
Interesul crescut asupra conținutului prezentat, întrebările frecvente, dialogul dezvoltat pe baza curiozităților elevilor și atenția acestora pe întrega perioadă a evenimentului, ne-a bucurat, inspirându-ne încrederea că am cunoscut deja primii viitori studenți ai FEFS!
Mulțumim conducerii Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” și întregului corp didactic, pentru amabilitatea și promptitudinea cu care au răspuns solicitării noastre, profesori desăvârșiți, deschiși comunicării și dornici de a oferi elevilor sprijin și acces la informații!
Suntem recunoscători domnului director, prof.dr. Cătălin Ganera, pentru sprijinul pe care ni l-a acordat, am beneficiat de colaborarea cu un om deosebit, un specialist al domeniului educației fizice și sportului, un promotor al mișcării pentru sănătate și performanță.


Activitatea s-a încheiat cu promisiunea reciprocă a dezvoltării și completării actualului parteneriat de colaborare dintre instituțiile de învățământ cu organizarea unor competiții sportive.
Campania FEES de promovare a ofertei educaționale continuă în perioada următoare, cadrele didactice organizând vizite și întâlniri cu liceenii județului Constanța. Totodată, dacă sunteți interesați să ne vizitați facultatea, terenurile de sport și să obțineți mai multe informații referitoare la admitere, studii și oportunități de dezvoltare, vă așteptăm cu drag, într-un cadru organizat, alături de colegii și profesorii dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.